fbpx

Προώθησε τις υπηρεσίες σου μέσω των Social Media

Αξιοποιούμε δεδομένα, περιεχόμενο, σχεδιασμό και στρατηγική 
για να βρείτε πιστούς followers και να δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο Brand!

Οι γρήγορες και οι πολλές αλλαγές στα κοινωνικά μέσα (social media) είναι πολύ συχνές. Ενημέρωση αλγορίθμων, οι χρήστες αλλάζουν πλατφόρμες και εμφανίζονται νέα δεδομένα, καθιστώντας δύσκολη την προσέγγιση χρηστών και την οικοδόμηση μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης.

Αλλά είναι ένας κοινωνικά ανοιχτός κόσμος και οι επιχειρήσεις πρέπει να συμβαδίζουν με τον κόσμο των social. Όταν το branding, το περιεχόμενο και η διανομή στα σωστά κανάλια συνεργάζονται, τα social γίνονται μια ευκαιρία για ανάπτυξη.

Η FROND Media είναι κάτι περισσότερο από ένα Digital agency κοινωνικών μέσων. Βασιζόμενοι στη στρατηγική μας, στους συγγραφείς περιεχομένου, στους σχεδιαστές, στους Video editors και των ειδικών στο digital marketing, η FROND Media προσφέρει την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει αποτελεσματικές επιχειρηματικές λύσεις.

Η σημασία ενός αποτελεσματικού συνεργάτη

Η δημιουργία ενός social επιχειρηματικού λογαριασμού και η προσέλκυση του κοινού σας απαιτεί εξειδίκευση, στρατηγική σκέψη, ικανότητα δημιουργίας σχέσεων και πολύ χρόνο απασχόλησης.

Καθώς οι κοινωνικές πλατφόρμες δεν σταματούν να εξελίσσονται, ανοίγουν όλο και περισσότερα νέα Brands χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες – και αφήνουν πίσω τους παλιές πρακτικές.

Εάν ένα υπεύθυνο και εξειδικευμένο τμήμα κοινωνικών μέσων δεν γνωρίζει τα τελευταία και τα καλύτερα εργαλεία σε κάθε κοινωνικό κανάλι, δεν μπορεί να καινοτομήσει και να φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα προς όφελός σας.

Δυνατότητες ανάπτυξης περιεχομένου

Το περιεχόμενο κάνει τους χρήστες να ενδιαφέρονται για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας. Αλλά αν το περιεχόμενο δεν καλύπτει και δεν προκαλεί το ενδιαφέρον στους μελλοντικούς πελάτες σας ή δεν διανέμεται στη σωστή πλατφόρμα, το κοινό σας θα πάει αλλού για βοήθεια, πληροφορίες και αγορές.

Λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων

Τα δεδομένα ( insights ) παρέχουν πληροφορίες για το κοινό σας και το περιεχόμενό σας. Όταν τα δεδομένα πάνε καλά, διατηρούν την επιχείρησή σας στη σωστή πορεία.

Ωστόσο, εάν τα δεδομένα στρέφουν την επιχείρησή σας σε μια νέα κατεύθυνση τότε μόνο εκείνοι που μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα, να αλλάξουν στρατηγική έγκαιρα και να επαναθεωρήσουν την καμπάνια σας, μόνο τότε θα καταφέρουν να οδηγήσουν σωστά την επωνυμία σας προς την σωστή κατεύθυνση και αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες μας στα κοινωνικά μέσα

Η τεχνογνωσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδιάζει δεδομένα, περιεχόμενο και σχεδιασμό που δημιουργούν εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον στο κοινό σας.

Έρευνα και σωστή στόχευση του κοινού σας

Για να μάθετε τους πελάτες σας, πρέπει να τους γνωρίσετε σε προσωπικό επίπεδο. Κοιτάμε τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού σας, αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής, τις τάσεις και τα ενδιαφέροντα του μελλοντικού πελάτη σας.

Χρησιμοποιούμε εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης για να δούμε τι λένε οι άνθρωποι – σχετικά – με την επωνυμία σας, τους ανταγωνιστές σας, τη βιομηχανία και τα θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις – δημιουργώντας δεδομένα για στρατηγικές με δυνατότητα και σεβασμό στη σωστή στόχευση του κοινού που θα δείξει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.


Προσδιορίζουμε επίσης τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές, πώς αλληλεπιδρούν με τους δικούς τους ακολούθους και ποιο περιεχόμενο κάνει τους ανθρώπους να μιλούν και να μοιράζονται με ενδιαφέρον.

Σχεδιασμός καναλιών & Βελτιστοποίηση

Επιλέγουμε τα σωστά κανάλια για την επωνυμία σας

Κάθε κοινωνική πλατφόρμα προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Η έρευνά μας διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας βρίσκεται στις σωστές πλατφόρμες και δημιουργεί το σωστό περιεχόμενο για κάθε κανάλι.

Είτε ξεκινάτε για πρώτη φορά στο κοινωνικό δίκτυο είτε βελτιώνετε την εμπειρία για τους πελάτες σας, η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις σελίδες της εταιρείας σας με νέα γραφικά, βίντεο, λεπτομέρειες, παροτρύνσεις για δράση, εικόνες κ.α

Δημιουργία περιεχομένου

Προώθηση της αφοσίωσης του κοινού (AUDIENCE ENGAGEMENT)

Το περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της ψηφιακής διαφήμισης. Πουθενά δεν είναι πιο εμφανές από ό, τι στα κοινωνικά μέσα.

Η εξειδίκευση μας στο copywriting και το σχεδιασμό, μας επιτρέπει να παρέχουμε κάθε κομμάτι περιεχομένου που μπορεί να φανταστεί κανείς, από αναρτήσεις βάσει ιστοριών έως βίντεο διαφήμιση.

Για να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον των followers σας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες μας για να προτείνουμε τους τύπους περιεχομένου στο οποίο ανταποκρίνεται το κοινό σας και στα κανάλια όπου στα οποία θα έχει τη μεγαλύτερη επίδραση.

Οργανικά αποτελέσματα

Παρόλο που η ευρείας κλίμακας προσέγγιση έχει γίνει ως επί το πλείστον η πρόταση pay-per-click, το οργανικά αποτελέσματα διαφήμισης αποτελούν μέρος της επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας χωρίς κόστος αλλά με βάση το σωστό περιεχόμενο και εύστοχη επιλογή στις λέξεις κλειδιά.

Η ομάδα μας εργάζεται για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες για τη δημιουργία εύστοχου περιεχομένου για την επωνυμίας σας. Ως μέρος της οργανικής μας στρατηγικής, δημιουργούμε ένα ημερολόγιο περιεχομένου για κάθε κανάλι και βελτιστοποιούμε τα μηνύματα και το περιεχόμενο για το κοινό σας.

Επί πληρωμή διαφήμιση PPC

Ακριβώς όπως τα δεδομένα βοηθούν στον εντοπισμό του κοινού σας, η επί πληρωμή διαφήμιση βοηθά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας (ROI) στα κοινωνικά δίκτυα.

Όταν έρθει η ώρα να ενισχύσετε τις οργανικές σας προσπάθειες, η ομάδα μας ξεκινά διαφημίσεις με ακριβή στόχευση κοινού. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το κοινό και την απόδοση της καμπάνιας, βελτιστοποιώντας τις διαφημιστικές δαπάνες για να διασφαλίσουμε το κόστος της καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτως ώστε να χρησιμοποιείται με τη μέγιστη απόδοση.

Μέτρηση & Αναφορά

Η συνεχής παρακολούθηση των διαφημίσεων, μας δίνει την καλύτερη εικόνα και ελέγχουμε αποτελεσματικά στους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) και να μετρήσουμε εύστοχα σε σχέση με τους στόχους μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Η αναφορά, μας βοηθά να προσδιορίσουμε τρόπους για τη βελτίωση της στόχευσης, τη δημιουργία περισσότερων υποστηρικτών επωνυμίας και την αύξηση του μεριδίου της εταιρείας σας σε κάθε κανάλι. 

Σας ενημερώνουμε λεπτομερώς, συνήθως σε εβδομαδιαία βάση.

 

 

 

Scroll to Top