fbpx

Δημιούργησε την δική σου ιστοσελίδα

Με εστίαση στις ανάγκες των πελατών μας, σχεδιάζουμε σύγχρονους και τεχνολογικά προηγμένους ιστότοπους που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα σας στο διαδίκτυο.

Γιατί έχει μεγάλη σημασία ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων

Ένας ιστότοπος είναι ένα σημείο επαφής, ένα επιχειρηματικό εργαλείο και μία τοποθεσία για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Ένας δυναμικός ιστότοπος μπορεί να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης των ιδιωτών, επιχειρήσεων και οργανισμών. Ένας απλός και άστοχα σχεδιασμένος ιστότοπος μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επωνυμία σας.


Όμως ένας εξαιρετικός και αποτελεσματικός σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν είναι εύκολος. Το σημερινό κοινό του διαδικτύου έχει μεγάλες προσδοκίες. Έχετε δευτερόλεπτα – ίσως χιλιοστά του δευτερολέπτου – για να πείσετε τους επισκέπτες ότι ο ιστότοπος σας αξίζει τον χρόνο τους.


Η FROND Media δημιουργεί και σχεδιάζει ιστότοπους με στόχο να ξεπερνούν τις προσδοκίες του κοινού. Κατασκευάζουμε ιστότοπους για να αποδίδουν αποτελέσματα και πάντα με επίκεντρο την στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, τον εντυπωσιακό οπτικό σχεδιασμό και την άψογη εμπειρία χρήστη.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με την καλύτερη ανταπόκριση

Κάθε ιστότοπος είναι φτιαγμένος για να επιτυγχάνει διαφορετικούς στόχους – από πωλήσεις, πελάτες και αφοσίωση στην επωνυμία. Αλλά για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που πραγματικά πληροί αυτούς τους στόχους, είναι ζωτικής σημασίας να σχεδιαστεί με τον σωστό τρόπο και μεθοδολογία.

Σχεδιασμός με γνώμονα τους χρήστες σας

Βάλτε πρώτα τις ανάγκες των χρηστών του ιστότοπου σας. Εάν δεν γνωρίζετε ποιες είναι οι ανάγκες των χρηστών, μπορείτε να τους ρωτήσετε μέσω κάποιας έρευνας στο διαδίκτυο. Ως Digital Agency με επίκεντρο τον χρήστη, αυτή είναι η Aρχή και η Βάση όλων όσων δημιουργούμε.

Σχεδιασμός με στρατηγική μάρκετινγκ και ευκολία πλοήγησης

Ένας επιτυχημένος ιστότοπος έχει όμορφο design και έξυπνο σχεδιασμό. Φυσικά, θα πρέπει να φαίνεται ελκυστικό, αλλά θα πρέπει επίσης να δημιουργηθεί με ξεκάθαρη εικόνα των σημαντικότερων στόχων σας και των σημείων μετατροπής του για ενέργεια από τον χρήστη (call to action). Kαθώς και το πώς ο ιστότοπος θα υποστηρίξει τους χρήστες στις ανάγκες τους προς αυτούς τους στόχους.

Σχεδιασμός για αποτελεσματική ανιχνευσιμότητα στις μηχανές αναζήτησης

Ένας ιστότοπος πρέπει να έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο (SEO) ώστε να τον βρίσκουν εύκολα οι χρήστες – και αυτό ξεκινά με την ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Ένας καλός ιστότοπος θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί τεχνικά και να κατασκευαστεί έτσι ώστε να υπάρχουν σχετικές, ελκυστικές σελίδες προορισμού για να ανακαλυφθούν από τους χρήστες που αναζητούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Η διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας

Η προσέγγιση της FROND Media στον σχεδιασμό ιστοσελίδων έχει δοκιμαστεί σε ιστοσελίδες, που εκτείνονται σχεδόν σε κάθε βιομηχανία. Είμαστε γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων και υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής-διαδικτύου στην Ελλάδα, αλλά συνεργαζόμαστε σε online πλατφόρμες με πελάτες και freelancers, παγκοσμίως.

shaping the future frond media
shaping the future frond media

Κατανόηση και Έρευνα

Ξεκινάμε χτίζοντας την κατανόηση μας για την επιχείρησή σας. Εμβαθύνουμε στα δεδομένα που έχετε ήδη, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης οποιουδήποτε υπάρχοντος ιστότοπου.
Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε την έρευνα για τους χρήστες σας το συντομότερο δυνατό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επικοινωνία, τη δημιουργία ή την ανάλυση ποσοτικών ερευνών, ή την πραγματοποίηση δοκιμών χρηστών στον υπάρχοντα ιστότοπο.

Στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ του ιστότοπου σας

Μια στρατηγική ιστότοπου ευθυγραμμίζει την προτεινόμενη δομή, το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου με τους επιχειρηματικούς στόχους. Εκεί λαμβάνουμε αποφάσεις υψηλού επιπέδου σχετικά με την κατεύθυνση του ιστότοπου.

Κατά τη διάρκεια της στρατηγικής, ένας έμπειρος digital marketer συνεργάζεται με ειδικούς UX σχεδιασμού και περιεχομένου για να διεξάγει έρευνα, να εντοπίζει προκλήσεις και ευκαιρίες και να κάνει συστάσεις. Στο τέλος της επεξεργασίας, παρουσιάζουμε την πρόταση μας ψηφιακής στρατηγικής που καθοδηγεί τη δομή και δίνει την μορφή στην ιστοσελίδα σας.

Σχεδίαση DESIGN UX

Κατά την διαμόρφωση, οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές UX μετατρέπουν τη στρατηγική κατεύθυνση σε εφαρμογή, για τον ιστότοπο σας. Ο προγραμματισμός είναι εκεί και προσδιορίζει τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές του ιστότοπου.

Το πρώτο βασικό παραδοτέο είναι ο χάρτης ιστότοπου, ο οποίος δείχνει τη δομή και την σειρά των σελίδων του ιστότοπου. Ακολουθούν τα wireframes-σχέδια χαμηλής πιστότητας, ασπρόμαυρα που δείχνουν την ουσιαστική δομή κάθε προτύπου σελίδας.

Αυτά τα παραδοτέα υποστηρίζονται με όσο περισσότερη έρευνα χρήστη μπορούμε να κάνουμε με εργαλεία μέτρησης των τάσεων στον ιστό.

Η διαδικασία της τελικής μορφής για τον ιστότοπο σας

Εξετάζουμε μια σειρά από δυνατότητες μαζί σας, αποκτώντας έτσι μια αίσθηση του τρόπου εκπροσώπησης της επωνυμίας σας.

Μερικοί από τους πελάτες μας έχουν αυστηρές οδηγίες για την επωνυμία, ενώ άλλοι αναζητούν καθοδήγηση για το πώς να ορίσουν ή να φανταστούν εκ νέου και να ανανεώσουν την επωνυμία τους.

Στη φάση του σχεδιασμού παρουσιάζονται πλήρεις χρωματικές αναπαραστάσεις κάθε προτύπου, οι οποίες βασίζονται στα wireframes πλαίσια που δημιουργήθηκαν κατά τον προγραμματισμό. Κάθε μακέτα παρουσιάζεται στην ομάδα σας για αξιολόγηση, ξεκινώντας από την αρχική σελίδα.

Και δεδομένου ότι ένας πλήρως ανταποκρινόμενος σχεδιασμός (desktop-mobile-tablet friendly), σχεδιάζουμε ξεχωριστά για επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablets, βελτιστοποιώντας έτσι τον ιστότοπο σας να αλληλεπιδρά με επιτυχία σε κάθε συσκευή.

Δημιουργία μάρκετινγκ περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια μορφή μάρκετινγκ που επικεντρώνεται στη δημιουργία, δημοσίευση και διανομή περιεχομένου για στοχευμένο κοινό στο διαδίκτυο.

 Χρησιμοποιείται συχνά από τις επιχειρήσεις προκειμένου να επιτευχθούν οι ακόλουθοι στόχοι: να προσελκύσουν την προσοχή και να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες, να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση, να δημιουργήσουν ή να αυξήσουν τις διαδικτυακές πωλήσεις, να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα ή την αξιοπιστία της επωνυμίας τους και να προσελκύσουν μια διαδικτυακή κοινότητα χρηστών. 

Οι κειμενογράφοι μας γνωρίζουν πώς να γράφουν συνοπτικά και εντυπωσιακά για να πετύχουν την προσοχή του κοινού σας. Ξέρουν πώς να κάνουν μια ιστορία να ξεδιπλώνεται και να κάνουν τις σελίδες να ρέουν. Μπορούν να σκεφτούν σαν επισκέπτης ιστότοπου και να κάνουν μια σελίδα ελκυστική τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα bots των μηχανών αναζήτησης. Θα κατανοήσουμε τις δυνατότητες των προϊόντων, τις προσφορές υπηρεσιών και πολλά άλλα για να βρουμε ένα μήνυμα που να έχει απήχηση.

SEO – Search Engine Optimization

Το SEO είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την επιτυχία ενός αποτελεσματικού ιστότοπου και όχι μία έκφραση εντυπωσιασμού. Αν η δημιουργία του ιστότοπού σας γίνει πρώτα και η επεξεργασία SEO αργότερα, τότε ο χρόνος που χάθηκε, μπορεί να οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες ή να θέσει σε κίνδυνο τα υπάρχοντα μετοχικά κεφάλαια.

Για το λόγο αυτό, κάθε ιστότοπος που σχεδιάζουμε έχει δημιουργηθεί με γνώμονα το SEO. Οι ειδικοί μας στο SEO παραμένουν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έργου για να διασφαλίσουμε ότι δημιουργούμε τις σωστές σελίδες στα σωστά μέρη.

Οι χάρτες ιστοτόπου, τα wireframes πλαίσια, τα αντίγραφα, ακόμη και τα στοιχεία του σχεδιασμού ελέγχονται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι είναι ανιχνεύσιμα και ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές SEO.

Ανάπτυξη, QA και Launch

Η FROND Media διαθέτει τεχνογνωσία και κατάλληλη τεχνολογία για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών πληροφορικής, αλλά συνεργαζόμαστε και με εξωτερικές ή τρίτες ομάδες ανάπτυξης.

Μπορούμε και παραδίδουμε έγγραφα προδιαγραφών και οπτικά σχέδια με τρόπο που διευκολύνει την μεταξύ μας επικοινωνία και εξ αποστάσεως λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Καθιστώντας έτσι πιο άμεση και με γρήγορη ανταπόκριση τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Εφαρμόζουμε πιστά την πρόληψη λαθών και την αποφυγή προβλημάτων κατά την παράδοση προϊόντων ή υπηρεσιών στους πελάτες μας και σας παρέχουμε την δυνατότητα όσων αναθεωρήσεων και αλλαγών χρειάζεστε για το ιστολόγιο σας, μέχρι να σας ικανοποιήσει και στην τελευταία λεπτομέρεια, και να λάβει την μορφή που είχατε οραματιστεί.

Δημιούργησε την δική σου ιστοσελίδα με την FROND Media

Scroll to Top