fbpx

Αυτή είναι η συμπυκνωμένη προτροπή ενός brand με προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε περιορίζεται σε ατελιέ.

PRINCE OLIVER | BREAK THE RULES

Θέλω να μάθω περισσότερα για το brand PRINCE OLIVER

Συνυφασμένο με το σύγχρονο εκλεπτυσμένο στυλ και τη διαχρονική κομψότητα, το brand Prince Oliver αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια όχι μόνο το όνομα μιας εκτεταμένης αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης, αλλά και ένα εργαστήριο ιδεών υψηλής αισθητικής και ανώτερων προϊόντων.

Με σχεδιαστική πρωτοπορία, απαράμιλλη ποιότηταιταλικό DNA, κοσμοπολίτικες ρίζες, διεθνή ακτινοβολία, αλλά με ελληνικό management και staff, αντιπροσωπεύει έναν μελετημένο δρόμο κατάκτησης της προσωπικής δόξας, πάντα σε value for money τιμές.

Tailored και casual συλλογές για άνδρες και γυναίκες

Ως premium brand που αγαπά τόσο τη διακριτική, προσιτή και προσγειωμένη πολυτέλεια όσο και την ασυναγώνιστη φρεσκάδα του μοντέρνου, αποτελεί έναν συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης του στυλ και ένα καλειδοσκοπικό πρίσμα εξερεύνησης του πνεύματος της εποχής.

Με αξίεςσυναισθήματα και συνεχή υποστήριξη της δημιουργικής ελευθερίας ενδύεται τάσεις, σχεδιάζει υφάσματα, αγκαλιάζει υφές, προσαρμόζει καινοτομίες και προτείνει tailored και casual συλλογές για άνδρες και γυναίκες, όπως επίσης denimunderwearυποδήματατσάντεςρολόγιααρώματα, γραβάτες και αξεσουάρ.

Ταυτόχρονα, διατηρεί τον ηγετικό του ρόλο στο επίσημο κοστούμι, εκείνο για τις πιο σημαντικές στιγμές του βίου και ιδιαίτερα για τον άνδρα που σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου.

Ολοκληρωμένες προτάσεις PRINCE OLIVER

Απελευθερωμένο και αδέσμευτο από συμβατικές σχεδιαστικές φόρμες και τυποποιημένους στυλιστικούς κώδικες, μεταφράζει τις ανάγκες του κοινού σε ολοκληρωμένες προτάσεις και λειτουργεί ως ένας προπομπός αισθητικών εξελίξεων.

Έτσι, μπορεί και προσφέρει εύστοχες απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που θέτει διαρκώς η βιομηχανία της Μόδας, η οποία ως γνωστόν αποτελεί αντανάκλαση της κοινωνίας, αλλά και στα συνεχώς μεταβαλλόμενα σενάρια της σύγχρονης ζωής -όπου η μόνη σταθερά, τελικώς, αποδεικνύεται η συνεχής αλλαγή!

Με new classic και forever modern προσέγγιση παρουσιάζει κομμάτια που δεν γίνεται να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και συνθέτει ένα ολοκληρωμένο look που είναι άνετο, προσεγμένο, καλαίσθητο και ευέλικτο.

Με τη νέα του (2020) λεκτική ταυτότητα και φιλοσοφία «Break the Rules»

Ενθαρρύνει και προτάσσει τη σημασία της ανάδειξης του προσωπικού στοιχείου στην εμφάνιση, που έρχεται μέσα από την υπέρβαση των στείρων ενδυματολογικών κανόνων. Όμως, όπως κάθε γόνιμη ανατροπή του κανόνα απαιτεί ισχυρές θεωρητικές και πρακτικές βάσεις για να υλοποιηθεί, έτσι και η συγκεκριμένη προϋποθέτει βαθειά γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία: «Γνώρισε, ακολούθησε, σπάσε, διαμόρφωσε και ζήσε με τους δικούς σου κανόνες», αυτή είναι η συμπυκνωμένη προτροπή ενός brand με προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε περιορίζεται σε ατελιέ.

Break the Rules

Μπροστά από τη βιτρίνα του PRINCE OLIVER θα είσαι μπροστά από ένα μεγάλο brand

Η σύγχρονη γραμμή που μπορείς να την ξεφυλλίσεις στα διεθνή περιοδικά μόδας. Αυστηρή προδιαγραφή υλικών. Συνδυασμοί από fashion makers που παράγουν ένα μοναδικό προϊόν. Το στυλ! Μια εταιρία με πολλά  fashion εξώφυλλα! Αλλά και εντυπωσιακά οπισθόφυλλα! Το new classic με το urban chic. To formal σε trendy αποδόσεις. Το  διαχρονικά κομψό με casual εκδοχές.

Πίσω απο την βιτρίνα του PRINCE OLIVER θα βρείτε το ρούχο που έχει ραφτεί με την απόλυτη γεωμετρία


Advertising by FROND Media
Scroll to Top