fbpx

Cloud Dedicated Servers

Στην FROND Media® ενεργοποιούμε για τους πελάτες μας ΜΟΝΟ Cloud Dedicated Servers. Που σημαίνει ότι έχετε τον δικό σας προσωπικό Server για το Website σας , το Eshop σας, το CRM σας, τις Εφαρμογές σας κτλ.

Αυτή η δυνατότητα από μόνη της σας δίνει το πλεονέκτημα να μη μοιράζεστε μαζί με άλλους ιστότοπους τον ίδιο Server όπως γίνεται στα φθηνά Hosting Sharing Plans. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ταχύτητα φόρτωσης του ιστοτόπου σας τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την αναβάθμιση του πακέτου φιλοξενίας σας στον δικό σας Hosting Provider ή μπορείτε να μας ζητήσετε μία Προσφορά. Παρέχουμε διάφορες επιλογές φιλοξενίας σε διάφορους παρόχους υποδομής Cloud, όπως η Digital Ocean, Google Cloud Platform (GCP), ΑΜΑΖΟΝ Web Services (AWS), Vultr και Linode.

Η βελτιστοποίηση της FROND Media® εγγυάται ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας, Uptime 99% και ασφάλεια εταιρικού επιπέδου για να διασφαλίσoυμε ότι η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται!

Τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 1. Επιλέξτε ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους cloud, συμπεριλαμβανομένων των DigitalOcean, Google Cloud ή AWS, για γρήγορη ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας, ξεπερνώντας σε απόδοση άλλους διαχειριζόμενους ιστότοπους.

 2. Η βελτιστοποιημένη στοίβα (cashing stack ) αποθήκευσης στην κρυφή μνήμη, με Memcached, Varnish και Redis, προσφέρει χρόνους απόκρισης αστραπιαίους. Επωφεληθείτε από τη διαχείριση της κρυφής μνήμης και την εκ των υστέρων αποθήκευση σελίδων Varnish για γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

 3. Premium Ασφάλεια ιστότοπου.
  Ενισχύστε την ασφάλεια του ιστότοπού σας με προηγμένα μέτρα, όπως δωρεάν SSL, Λευκή λίστα( White list ) IP, τακτική ενημέρωση κώδικα ασφαλείας, αποκλειστικό WAF και προστασία bot, προστατεύοντάς σας από ενδεχόμενες απειλές.

 4. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, με Apache, Nginx, Varnish, Redis και PHP-FPM, σε συνδυασμό με βάσεις δεδομένων MariaDB και αναβαθμίσεις PHP, διασφαλίζει ότι οι ιστότοποί σας έχουν την καλύτερη απόδοση.

 5. Το Cloudflare Enterprise προσφέρει προηγμένες βελτιώσεις απόδοσης όπως προσωρινή αποθήκευση σελίδων άκρης, έξυπνη δρομολόγηση, βελτιστοποίηση εικόνας και κινητού και πολλά άλλα…

Ταχύτητα Cloudflare και ασφάλεια

Cloudflare Enterprise είναι μια υπηρεσία παροχής περιεχομένου (CDN) και ασφάλειας ιστού που προσφέρεται από την εταιρεία Cloudflare. Είναι γνωστό ότι το Cloudflare προσφέρει διάφορες εκδόσεις της υπηρεσίας του, συμπεριλαμβανομένης της Enterprise.

Η υπηρεσία Cloudflare Enterprise παρέχει εξελιγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για επιχειρήσεις και οργανισμούς με υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας και απόδοσης. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που παρέχει το Cloudflare Enterprise είναι:

 1. Επικοινωνίας στρώματος 7 (Layer 7): Το Cloudflare Enterprise προσφέρει προηγμένη δρομολόγηση και επεξεργασία περιεχομένου στο επίπεδο της εφαρμογής (Layer 7) για βελτιωμένη ασφάλεια και απόδοση.

 2. Εξελιγμένη ασφάλεια: Η υπηρεσία προστατεύει τον ιστότοπό σας από DDoS επιθέσεις, εξασφαλίζει την προστασία των εφαρμογών και προσφέρει προχωρημένες λειτουργίες πυραμίδας ασφαλείας.

 3. Βελτιστοποίηση της απόδοσης: Το Cloudflare Enterprise παρέχει προηγμένη παροχή περιεχομένου (CDN), μείωση της καθυστέρησης, συμπίεση και caching που συνεισφέρουν στη βελτίωση της απόδοσης του ιστοτόπου σας.

 4. Εξατομικευμένη υποστήριξη: Οι πελάτες της FROND MEDIA έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη κατάρτιση και συμβουλές ασφάλειας.

Για πληροφορίες ακριβείας, συνιστούμε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους για να ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ένα γρήγορο ηλεκτρονικό κατάστημα (eShop) είναι σημαντικό για να παρέχετε μια θετική εμπειρία χρήστη και να αυξήσετε τις πιθανότητες μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος:

 1. Επιλογή γρήγορης φιλοξενίας: Επιλέξτε έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει γρήγορη απόκριση διακομιστή. Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης μπορούν να απωθήσουν τους πελάτες και να επηρεάσουν την απόδοση του καταστήματός σας.

 2. Επιλέξτε ένα ελαφρύ θέμα και πρόσθετα: Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ θέμα (theme) για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και περιορίστε τη χρήση πληθώρας πρόσθετων (plugins). Αυτό μπορεί να μειώσει τον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

 3. Ελαχιστοποιήστε το μέγεθος των αρχείων εικόνων: Μειώστε το μέγεθος των εικόνων σας χρησιμοποιώντας συμπίεση και βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις των εικόνων ταιριάζουν στις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία συμπίεσης εικόνας για αυτό το σκοπό.

 4. Χρήση κρυφής προφόρτωσης (caching): Εφαρμόστε κρυφή προφόρτωση στην ιστοσελίδα σας για να μειώσετε τον χρόνο φόρτωσης των σελίδων. Η κρυφή προφόρτωση αποθηκεύει αντίγραφα των σελίδων και των δεδομένων τους στον διακομιστή ή σε έναν ενδιάμεσο server, επιτρέποντας την άμεση παράδοση των περιεχομένων χωρίς την ανάγκη για πλήρη φόρτωση από τον server κάθε φορά.

 5. Βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων: Βεβαιωθείτε ότι η βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι βελτιστοποιημένη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διαγραφή παλιών δεδομένων, την ανάλυση και βελτιστοποίηση των ερωτημάτων SQL, και την εγκατάσταση εργαλείων cache για την βελτίωση της απόδοσης της βάσης δεδομένων.

 6. Εφαρμογή τεχνικών SEO: Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι βελτιστοποιημένη για μηχανές αναζήτησης (SEO). Καθαρός κώδικας, σωστή δομή URL, καλή μετακίνηση και άλλες τεχνικές SEO μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης και της απόδοσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

 7. Παροχή υψηλής ταχύτητας πληρωμής: Εάν δέχεστε πληρωμές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία πληρωμής είναι γρήγορη και απρόσκοπτη. Χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη πύλη πληρωμών που παρέχει γρήγορες συναλλαγές και ασφάλεια.

Αυτές είναι μερικές βασικές συμβουλές μας για να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  για να αξιολογήσουμε την  ιστοσελίδας σας και να λάβετε προσαρμοσμένες συμβουλές για βελτιστοποίηση.

Υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης Websites και EShops

Για τη συντήρηση και αναβάθμιση ιστότοπων, παρέχουμε  διάφορες επιλογές και υπηρεσίες που μπορείτε να εξετάσετε. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν:

 1. Συντήρηση ιστότοπων: Οι υπηρεσίες συντήρησης ιστότοπων προσφέρουν τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του ιστοτόπου σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιδιόρθωση σφαλμάτων, την ενημέρωση του λογισμικού και των πρόσθετων, την επικοινωνία με τον πάροχο φιλοξενίας, τη διαχείριση των αντιγράφων ασφαλείας και άλλες τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου.

 2. Αναβαθμίσεις και ενημερώσεις: Η αναβάθμιση του λογισμικού του ιστοτόπου και των πρόσθετων είναι σημαντική για την ασφάλεια και την απόδοση του ιστοτόπου. Οι υπηρεσίες αναβάθμισης και ενημερώσεων αναλαμβάνουν να εγκαταστήσουν τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού και να παρακολουθούν την ασφάλεια του ιστοτόπου.

 3. Αντιμετώπιση προβλημάτων απόκρισης: Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων απόκρισης επιδιορθώνουν προβλήματα απόκρισης του ιστοτόπου, όπως αργούς χρόνους φόρτωσης, σφάλματα σελίδας και προβλήματα συμβατότητας.

 4. Ασφάλεια και προστασία: Οι υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας προστατεύουν τον ιστότοπό σας από κακόβουλες επιθέσεις, χάκερς και κακόβουλο λογισμικό. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των απαραίτητων μέσων ασφαλείας, την παρακολούθηση της ασφάλειας του ιστοτόπου σας και την αντιμετώπιση πιθανών απειλών.

 5. Βελτιστοποίηση ταχύτητας: Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης ταχύτητας αναλαμβάνουν να βελτιώσουν την ταχύτητα φόρτωσης του ιστοτόπου σας. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βελτιστοποίηση του κώδικα, την εφαρμογή τεχνικών caching, τη μείωση του μεγέθους των αρχείων και άλλων τεχνικών που επηρεάζουν την απόδοση του ιστοτόπου.

Αυτές είναι μερικές από τις υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης ιστοτόπων που μπορείτε να εξετάσετε. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί με τους ειδικούς μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Scroll to Top