fbpx

Το Medical.gr εξυπηρετεί τις ανάγκες επαγγελματιών υγείας που αναζητούν σύγχρονο και ποιοτικό Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό

Το Medical.gr εξυπηρετεί τις ανάγκες επαγγελματιών & ιδιωτών που αναζητούν σύγχρονο και ποιοτικό Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απλοποιεί την διαδικασία ενημέρωσης, επιλογής και προμήθειας του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού μέσα από ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον.

Ιατρικά Μηχανήματα & Συσκευές

Ιατρικό Εξοπλισμό

Εξοπλισμό Επείγουσας Ιατρικής & Α’ Βοηθειών

Ιατρικά Αναλώσιμα & Ιατρικά Βοηθήματα

Εργαστηριακά Είδη

Νοσοκομειακός Εξοπλισμός

Προσωπική Φροντίδα

Η εταιρεία μας (Sigma Medical Co.), με παρουσία από το 1994 και 2 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα & Σπάτα, με πολύχρονη εμπειρία στη διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση Ιατρικών Μηχανημάτων & Νοσοκομειακού Εξοπλισμού, με εγκαταστάσεις στο σύνολο των Δημόσιων Νοσοκομείων & των Ιδιωτικών Νοσηλευτικών Μονάδων, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την άρτια υποστήριξη. 

Η γνώση και η εξειδίκευση ενσαρκώνεται καθημερινά στην πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας, μέσα από τις επιλογές της σε προϊόντα και μηχανήματα υψηλού σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Οι παγκόσμιοι κορυφαίοι κατασκευαστές & προμηθευτές μας, 3M Littmann, Heine, Seca, Nonin, Welch Allyn, Omron, Sonicaid Huntleigh, Bedfont, Pari, Ambu, κ.α, εξασφαλίζουν την state-of-the-art ποιότητα.

ISO 9001:2015

EN IS0 13485:2012

Το σύνολο των διαδικασιών μας (Εμπορία, Διακίνηση & Τεχνική Υποστήριξη) έχουν πιστοποιηθεί με διεθνή Certificates, βεβαιώσεις που αποτελούν την ποιοτική υπογραφή των υπηρεσιών μας, απόλυτα εναρμονισμένων με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015 και EN IS0 13485:2012.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Sigma Medical με βαθιά αισθήματα ευθύνης και σοβαρότητας αποδέχεται τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπως αυτές διακηρύσσονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς καθώς οι αρχές αυτές συνάδουν με τον τρόπο που επιχειρεί και ενεργεί από την αρχή της ίδρυσής της.

Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσει δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο μέσα από τα προϊόντα ποιότητας που διακινεί όσο και μέσα από τις πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί:

  • Προάγει την καινοτομία και διακινεί προϊόντα τα οποία παρέχουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές ενώ παράλληλα είναι ασφαλή προς την δημόσια υγεία και το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο ζωής τους.
  • Δεσμεύεται να προστατεύει το περιβάλλον μέσω του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης που διαθέτει. Παράλληλα υιοθετεί διαδικασίες που κατοχυρώνουν την Υγιεινή και Ασφάλεια του προσωπικού και των εργαζομένων.
  • Συνεργάζεται με τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις της σε αμοιβαίο καθεστώς διαφάνειας και εμπιστοσύνης.
  • Επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της και ιδιαίτερα στην προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων, την εκπαίδευση και την δια βίου επιμόρφωσή τους. Στηρίζει τους ανθρώπους της και τις οικογένειες τους σε όποια απρόβλεπτη και δυσάρεστη κατάσταση τυχόν περιέλθουν.

Υποστηρίζει τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον.


Έξοδα Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής εξετάζεται ξεχωριστά για τις ανάγκες της κάθε παραγγελίας, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη πιθανή παράδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σε περίπτωση που πιστεύετε πως δεν σας καλύπτει κάποιος από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, ή συνεργάζεστε με μια συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών, παρακαλούμε να το επισημάνετε κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Το κόστος της κάθε αποστολής συνίσταται από το ογκομετρικό βάρος της μεταφοράς και απο τον τόπο αποστολής της κάθε παραγγελίας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS, καλύπτοντας το σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της ανα την Ελλάδα.

Για αντικείμενα μεγάλου ογκομετρικού βάρους, οι αποστολές γίνονται με συμβατικές μεταφορικές εταιρείες. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με την κάθε μεταφορική εταιρεία, καθώς συγκεκριμένες περιοχές εξυπηρετούνται απο συγκεκριμένες μεταφορικές.

Εμείς σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την κάθε αποστολή και σας ενημερώνουμε σχετικά πρίν την αποστολή.

για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ


Sponsored by