fbpx

Τα top 10 Gaming accessories που πρέπει να έχει κάθε Gamer


Τα περίπλοκα διαδικτυακά παιχνίδια απαιτούν gadget και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, όπως οθόνες HD, γρήγορο επεξεργαστή, επιπλέον μνήμη, ποντίκι παιχνιδιών, ακουστικά, επιτραπέζιους υπολογιστές υψηλής ταχύτητας, φορητούς υπολογιστές και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, πρέπει να βρείτε τους καλύτερους ιστότοπους και καταστήματα που προσφέρουν συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο μικρόφωνο για παιχνίδια και άλλα βασικά αξεσουάρ. Κάθε μεμονωμένο gadget συμβάλλει στη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού σας και είναι μια επένδυση που πρέπει να ελέγξετε διεξοδικά πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε αγορά.

Top 10 gadgets που πρέπει ένας Gamer να έχει

1. HD Screen or Monitor

Ο καλύτερος τρόπος να βιώσετε πραγματική δράση όταν παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο είναι να επενδύσετε σε μια οθόνη υψηλής ανάλυσης. Οι περισσότερες οθόνες παιχνιδιών διαθέτουν θύρες USB και θύρες οθόνης για να σας κρατήσουν συνδεδεμένους με τις απαιτήσεις των γραφικών των παιχνιδιών με τα οποία παίζετε. Χάρη στην τεχνολογία, μπορείτε να ζήσετε ζωντανά χρώματα με μειωμένο glitch στην οθόνη ή άλλα οπτικά προβλήματα ή δυσλειτουργίες που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή στο παιχνίδι σας. Οι οθόνες παιχνιδιών ενδέχεται να μην έχουν τεράστια διαφορά σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οθόνες κατά την εκτέλεση καθημερινών εργασιών, αλλά θα παρατηρήσετε αμέσως τη διαφορά όταν παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο.

2. Backlit Keyboard

Ένα τυπικό πληκτρολόγιο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά με διαδικτυακά παιχνίδια, αλλά η προσαρμογή παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική εμπειρία παιχνιδιού σας. Τα πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό θεωρούνται ιδανικά όταν παίζετε σε σκοτεινό δωμάτιο. Η ποιότητα του πληκτρολογίου, η αντοχή σε υγρά και η καθυστέρηση εισόδου επηρεάζουν τη συνολική απόδοση του παίκτη.

3. An Ergonomic Gaming Mouse

Τα περισσότερα mouse και πληκτρολόγια παιχνιδιών έρχονται σε ένα σετ για βέλτιστη απόδοση παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τα τέλεια πλεονεκτήματα, όπως ταλέντο, εργονομία και θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στα παιχνίδια. Το ποντίκι σας πρέπει να είναι άνετο στη χρήση, να διαθέτει πλευρικές λαβές και να προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση εάν τα χέρια σας αρχίσουν να ιδρώνουν ενώ βρίσκεστε σε έντονη δραστηριότητα παιχνιδιού.

4. Gaming Microphone or Headset

Η επένδυση σε ακουστικά καλής ποιότητας ή μικρόφωνο είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά αν παίζετε με φίλους στο διαδίκτυο. Τα ακουστικά παιχνιδιού εξαιρετικής ποιότητας προσφέρουν ήχο σχεδιασμένο με Dolby, ο οποίος συνδυάζει στερεοφωνικό ήχο που διεγείρει τον ήχο surround του παιχνιδιού σας.


Είτε θέλετε ένα αυτόνομο μικρόφωνο ή ακουστικό, XLR ή USB, ένα μικρόφωνο παιχνιδιού διαφέρει ανάλογα με το στυλ και τις προτιμήσεις των gamers.

5. Stylish Gaming Chair

Τα ψηφιακά παιχνίδια απαιτούν πολλές ώρες παιχνιδιού, κάτι που απαιτεί από εσάς να επενδύσετε σε καρέκλες υψηλής ποιότητας. Βρείτε μία που προσφέρει δυνατότητες για πλάτη και με ρυθμίσεις για ολόκληρο το σώμα σας, να έχει εξαιρετική υποστήριξη οσφυϊκού μαξιλαριού, ρυθμιζόμενα μπράτσα με ύψος και μαξιλάρι ακουστικών. Δεδομένου ότι θα παίζετε στο διαδίκτυο για ώρες, είναι σημαντικό να βρείτε μια καρέκλα όπου μπορείτε να καθίσετε άνετα και να ριθμίζεται εύκολα αν πρέπει να τεντωθείτε μετά το παιχνίδι ή κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

6. Gaming Mouse Pad

Το πληκτρολόγιο του ποντικιού σας πρέπει να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του γραφείου όταν παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο. Εάν αυτό δεν πληροί τα κριτήρια, χρησιμοποιείτε το λάθος και ήρθε η στιγμή να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στα παιχνίδια.

7. Gaming Controllers

Αρκετοί gamers παίζουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο, ενώ ορισμένοι προτιμούν κονσόλες παιχνιδιών. Εάν είστε εσείς, ελέγξτε για controllers που μπορούν εύκολα να αντιστοιχιστούν με τον υπολογιστή σας μέσω Bluetooth ή να συνδεθούν χρησιμοποιώντας καλώδια micro USB. Το κλειδί είναι να βρείτε τον καλύτερο controller που ενισχύει τις τεχνικές και τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι.

8. Multiple USB Port or Adapters

Οι προσαρμογείς συσκευών USB επιτρέπουν ομαλές ασύρματες λειτουργίες μεταξύ υπολογιστών και αξεσουάρ. Αυτό περιλαμβάνει τους ελεγκτές πληκτρολογίου, ποντικιού ή παιχνιδιών.

9. WiFi Booster

Το να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια απαιτεί ισχυρή και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Κάθε στιγμιαία πτώση επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία του παιχνιδιού σας και θα δώσει στον αντίπαλο ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε σταθερή ταχύτητα είναι να συνδέσετε τον υπολογιστή σας απευθείας με το δρομολογητή. Εάν αυτή είναι δύσκολο τότε οι ενισχυτές WiFi μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε και να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

10. Smart Lighting (Customisable)

Τα προσαρμόσιμα φώτα παιχνιδιών ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο. Εύκολη εγκατάσταση φωτεινών ράβδων με πολλά χρώματα μπορούν να εγκατασταθούν πίσω από την οθόνη, κάτω από το γραφείο, πάνω από την οθόνη σας ή όπου θέλετε.

Οι περισσότερες φωτεινές μπάρες συγχρονίζονται και μπορούν να ελεγχθούν με τα smartphone σας για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Conclusion

Είτε παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια ως καριέρα ή ως χόμπι, θα πρέπει να επενδύσετε στα πιο σημαντικά αξεσουάρ παιχνιδιών. Ελέγξτε το στυλ και τις προτιμήσεις σας, τον τύπο παιχνιδιού που θέλετε να παίξετε και από εκεί, μπορείτε εύκολα να ξέρετε τι να αγοράσετε για να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στα παιχνίδια.

Uncle Frondy

Πηγή FancyCrave