Cicalux KIT

CICALUX KIT 60 ημερών Φύλλο ιατρικής σιλικόνης με πέτρα βασάλτη για αποφυγή και μείωση χηλοειδών και υπερυψωμένων ουλών
Το CicaLux Energized Scar-Care είναι μια ιατροτεχνολογική συσκευή συνδυαστικής θεραπείας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην πρόληψη ή βελτίωση των υπερχρωματισμένων, υπερτροφικών (ανυψωμένων) ή / και χηλοειδών ουλών που προκύπτουν από προσωρινές χειρουργικές επεμβάσεις.

Το 2014 μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα φύλλα σιλικόνης αποτελούν «χρυσό πρότυπο» θεραπείας, για την πρόληψη και τη θεραπεία υπερτροφικών ουλών και χηλοειδών, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με συνδυασμό άλλων θεραπευτικών επιλογών για να παρέχουν στους ασθενείς βέλτιστα αποτελέσματα.

Εφαρμογές CicaLux KIT
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το CicaLux βοηθά στην εξομάλυνση, απαλότητα, εξασθένιση και μείωση του κνησμού των παλιών και νέων ουλών (C-section, Breast Augmentation, Tummy Tuck) με ιδιόκτητη θεραπεία τριπλής δράσης. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Ανθεκτικό, μαλακό, εξαιρετικά λείο, ενυδατικό, 100% ιατρική σιλικόνη, είναι απαλό σε υποκείμενους ιστούς ουλής, μη κολλώδης, πλένεται και εύκολο στον χειρισμό. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: 100% φυσική, χειροποίητη πέτρα θεραπείας, προσφέρει αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή ουλών και καταπραϋντική ανακούφιση από τον πόνο. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ: Οι pro-hygienic, breathable, διπλής όψης βαμβακερές ταινίες με συγκολλητικό medical grade adhesive, ασφαλίζουν το φύλλο σιλικόνης παρέχοντας καθιερωμένες θεραπείες πίεσης και ανακούφισης στην τάση των κινήσεων του σώματος.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΛΗ ΣΟΥ

Συνιστώνται 2 κιτ για διπλή χειρουργική επέμβαση στο στήθος ή για τυπικές (tummy tucks) (κοιλιά) έως και 30 εκατοστά σε μήκος ουλή.

Το επαναχρησιμοποιήσιμο φύλλο σιλικόνης CicaLux και Stone είναι εγγυημένα ότι θα διαρκέσουν για όλη τη διάρκεια της θεραπείας για ουλές (π.χ. 30-60-90-120 ημέρες) υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Χρήση εντός της ημερομηνίας λήξης των 5 ετών που αναγράφονται στη συσκευασία. Για ατομική χρήση μόνο, μην το μοιράζεστε με άλλους.

το Άβατο η ματωμένη γη

Μυθιστόρημα

του Αλεξανδρου καψοκολη

Πρόλαβε και εσύ να μπείς στο Άβατο …

Θα μπορέσεις ;;;

Rating: 5 out of 5.

Περιγραφή

Σήμερα κλείνω τα πενήντα δύο μου και είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί πραγματικά μιας και, από ό,τι όλα δείχνουν, έφτασε το τέλος μας. Πεντακόσιες δεκαεφτά χιλιάδες άνθρωποι! Τόσοι επέζησαν από τον φονικότερο πόλεμο που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε είκοσι χρόνια πριν και δεν ήταν μεταξύ μας… Το μέρος όπου καταφύγαμε αρκετοί από εμάς το ονομάσαμε Άβατο, καθώς πιστεύαμε πως ήταν απλησίαστο ή απρόσιτο. Η κανονική του ονομασία πριν ξεσπάσουν όλα αυτά ήταν Σταθμός 8, ένα λιμάνι της Βοστόνης στην πολιτεία της Μασαχουσέτης.

2… μ.Χ. Οι εννιά ηγέτες των ισχυρότερων κρατών του κόσμου καλούνται να λύσουν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη. Η απόφαση που παίρνουν οδηγεί άθελά τους την ανθρωπότητα στην καταστροφή της. Οι λίγοι που επέζησαν παραμένουν κλεισμένοι σε μια βάση, το Άβατο, και προσπαθούν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να μάθουν γιατί οδηγήθηκαν εκεί, στο τέλος τους. Εκτός από το άγνωστο, μια νέα απειλή εμφανίζεται, ένα νέο «είδος», που θέλει να κυριαρχήσει στη Γη. Ονομάζονται Σκοτεινοί και ήρθαν για να μείνουν και όχι για να συνυπάρξουν.

Ο Αλέξανδρος Καψοκόλης γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Καστέλλα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την υδατοσφαίριση. Διακρίθηκε τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Το 2005 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, ενώ το 2020 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα. Από το 2018 εργάζεται ως χειρουργός οφθαλμίατρος στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Το Άβατο: Η ματωμένη γη αποτελεί το πρώτο του μυθιστόρημα.


Online αγορά βιβλίου και παράδοση στο σπίτι

από Εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ