fbpx

Αυτοβελτίωση, ψυχογραφική λογοτεχνία και πνευματική αναζήτηση, γραμμένα σε πρώτο πρόσωπο!

Οι εκδόσεις Ιβίσκος βρίσκονται στον χώρο του βιβλίου ενεργά τα τελευταία δεκατρία χρόνια, κατέχοντας ηγετική θέση στον χώρο της αυτοβελτίωσης, περιλαμβάνοντας στην λίστα τους βιβλία παγκοσμίου βεληνεκούς και απήχησης. 

Η φιλοσοφία

Αν είσαι άτομο που θέλει διαρκώς να εξελίσσεται και να βλέπει πάντα μπροστά…
Αν εντρυφείς στην αυτογνωσία, επιθυμείς να απαλλαγείς από τις «σκιερές» σου όψεις και ενδιαφέρεσαι για την πνευματική σου ανάπτυξη…

Αν δεν συμβιβάζεσαι με την κατεστημένη ερμηνεία της ζωής, ερευνάς με απροκατάληπτο μυαλό και δεν σε φοβίζουν το απρόσμενο και η αλλαγή…
Αν προσπαθείς να αξιοποιείς το μέγιστο του δυναμικού σου και να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου…

Αν λαχταράς υγιείς, ουσιαστικές, ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις με τους άλλους…
Αν δεν αποδέχεσαι τις έτοιμες λύσεις και θεωρίες, αλλά θέλεις να έχεις τη δική σου «ψαγμένη» άποψη και να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου…
Αν για σένα το διάβασμα είναι δρόμος για ποιότητα ψυχής, ευτυχία, επιτυχία και ευημερία…

τότε σου προτείνουμε να γνωριστείς με την μεγάλη οικογένεια των εκδόσεων Ιβίσκος!

Με ρίζες βαθιά στον εκδοτικό χώρο

Μια ιστορία που ξεκίνησε τυπικά το 2008. Έχει όμως τις ρίζες της βαθιά στον εκδοτικό χώρο και μεταφέρει το φορτίο της θετικής συνεισφοράς στη ζωή των αναγνωστών. Η έμπνευση, τα ισχυρά πρότυπα, οι φρέσκιες ιδέες και η πνευματική πρόκληση, είναι τα στοιχεία που λατρεύουν οι αναγνώστες σε κάθε σελίδα που φέρει την εκδοτική τους υπογραφή.

Στάμος Στίνης – Επικεφαλής Διοίκησης

Ιδρυτής και μέχρι πρόσφατα συνιδιοκτήτης των εκδόσεων Έσοπτρον και των περιοδικών Τρίτο Μάτι και Hellenic Nexus. Είναι πτυχιούχος Φυσικός με master στα Ηλεκτρονικά, Ομοιοπαθητικός και Ολιστικός θεραπευτής, καθώς και Πνευματικός Δάσκαλος, επικεφαλής του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.). Έχει εντρυφήσει για περισσότερο από 30 χρόνια στους τομείς της Ψυχολογίας, της Αυτογνωσίας, του Εσωτερισμού, της Πνευματικότητας, της Ολιστικής Θεραπευτικής και της Κοινωνικής Προσφοράς.

Έφη Λάζου – Γενική Διεύθυνση

Γεννήθηκε στην Κατερίνη και γύρισε αρκετά μέρη μέχρι να καταλήξει σε κάποια απρόσωπη γειτονιά της Αθήνας. Φοίτησε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής, η ανθρώπινη όμως επαφή -έστω και μέσα από τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις- αποδείχτηκε πιο ελκυστική από τους αυστηρούς αριθμούς των οικονομικών επιστημών. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με το βιβλιοπωλείο ΛΩΤΟΣ, στο Μαρούσι, και προσφάτως με τις εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ. Ονειρεύεται και προσπαθεί για έναν κόσμο πιο χαρούμενο, πιο πνευματικό, πιο δίκαιο.

Κωνσταντίνος Στίνης – Γενική Διεύθυνση

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και η αγάπη του για το βιβλίο ήταν φανερή ήδη από την παιδική του ηλικία. Άλλωστε μεγάλωσε με δύο γονείς των οποίων τα επαγγέλματα μέχρι και σήμερα σχετίζονται άμεσα με τον χώρο του βιβλίου – πατέρας και μητέρα του εκδότες και βιβλιοπώλες. Έχοντας όμως, παράλληλα, μεγάλη κλίση προς τις θετικές επιστήμες σπούδασε και πήρε το πτυχίο του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο της Πάτρας, ενώ ξεκίνησε μεταπτυχιακό στο marketing. Ασχολείται ενεργά πλέον με τις εκδόσεις Ιβίσκος. Έτσι το αρχικό του ερέθισμα έγινε και το βασικό του επάγγελμα, κάτι που ο καθένας ονειρεύεται. Έχει πάθος με τη μουσική και εμφανίστηκε σε ποιοτικά μουσικά στέκια της Αθήνας, όπως στον Σταυρό του Νότου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κ.α.