fbpx

Η αγορά ιατρικής αισθητικής περιλαμβάνει προηγμένα προϊόντα και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς ή ειδικούς αισθητικής για τη βελτίωση της φυσικής εμφάνισης των ασθενών.Διάφορες επεμβατικές και μη επεμβατικές διαδικασίες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για σημαντική βελτίωση και αισθητική αλλαγή στην εμφάνιση του ασθενούς και αυτές ορίζονται συλλογικά ως διαδικασίες ιατρικής αισθητικής. Επί του παρόντος, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση αισθητικών παρεμβάσεων μεταξύ των millennials και της νεότερης γενιάς με την αυξανόμενη επιρροή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία οδηγεί την ανάπτυξη στην αγορά προϊόντων ιατρικής αισθητικής.

Το 2018, η παγκόσμια αγορά ιατρικής αισθητικής εκτιμήθηκε στα 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η αγορά αναμένεται να φθάσει τα 22,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025 αυξάνοντας με CAGR 11,5% κατά την περίοδο πρόβλεψης του 2019 έως το 2025.

Allergan plc

Η Allergan plc ιδρύθηκε το 1983 και εδρεύει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία μιας ολοκληρωμένης σειράς φαρμακευτικών προϊόντων, συσκευών, βιολογικών, χειρουργικών και αναγεννητικών φαρμάκων για ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που επικεντρώνονται κυρίως σε τέσσερις βασικούς θεραπευτικούς τομείς όπως η ιατρική αισθητική, η φροντίδα των ματιών, το κεντρικό νευρικό σύστημα και η γαστρεντερολογία. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω των τριών ξεχωριστών επιχειρηματικών τομέων της, δηλαδή, US Specialized Therapeutics, US General Medicine και International. Η εταιρεία προσφέρει τα προϊόντα της ιατρικής αισθητικής στο πλαίσιο της US Specialized Therapeutics. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο με ευρεία γεωγραφική παρουσία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ιρλανδία, η Βραζιλία, η Κόστα Ρίκα, το Βέλγιο και η Γαλλία μεταξύ άλλων.

Alma Lasers

Ιδρύθηκε το 1980 και εδρεύει στο Ισραήλ, η Alma Lasers ασχολείται κυρίως με την παροχή ενεργειακών λύσεων για χειρουργικές, ιατρικές αισθητικές και αγορές ομορφιάς. Η εταιρεία παρέχει τα προϊόντα της κυρίως για ιατρική αισθητική και χειρουργικές θεραπείες μέσω των τριών επιχειρηματικών τμημάτων της, δηλαδή, Minimally Invasive, Medical Aesthetics και Beauty Solutions. Μέσω της προσφοράς θεραπείας ιατρικής αισθητικής, η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες με τεχνολογίες ευρέος φάσματος και μεθόδους θεραπείας που χρησιμοποιούνται για την αποτρίχωση, την αναδιαμόρφωση του δέρματος, τις ουλές & τα σημάδια ακμής, την ακμή, την κυτταρίτιδα, το περίγραμμα σώματος, το περίγραμμα προσώπου και την αφαίρεση τατουάζ μεταξύ άλλων. Μέσω των χειρουργικών προσφορών της, η εταιρεία εξυπηρετεί διάφορες αισθητικές ανάγκες ασθενών όπως σύσφιξη του δέρματος, λιποαναρρόφηση και μεταμόσχευση λίπους. Η εταιρεία έχει εκτεταμένη παγκόσμια παρουσία σε 80 χώρες παγκοσμίως.

Anika Therapeutics, Inc.

Ιδρύθηκε το 1983 και εδρεύει στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Η Anika Therapeutics, Inc. ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία θεραπευτικών προϊόντων για τη διαχείριση του πόνου, την αναγέννηση των ιστών και την επούλωση πληγών. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα για διάφορους θεραπευτικούς τομείς όπως ορθοβιολογική, δερματική, χειρουργική και άλλα. Η εταιρεία αναπτύσσει όλα τα προϊόντα της με βάση την τεχνολογία Hyaluronic Acid (HA). Μέσω της δερματικής της κατηγορίας προϊόντων, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα για αγορά ιατρικής αισθητικής. Το προϊόν αισθητικής δερματολογίας της εταιρείας είναι δερματικό συμπλήρωμα βασισμένο σε χημικά τροποποιημένο και διασυνδεδεμένο ΗΑ. Η εταιρεία έχει ευρεία γεωγραφική παρουσία στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω των δύο μεγάλων θυγατρικών της, όπως η Anika Securities Corp. (ΗΠΑ) και η Anika Therapeutics S.r.l. (Ιταλία).

Cutera, Inc.

Ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η Cutera, Inc. ασχολείται κυρίως με την παροχή αισθητικών συστημάτων με λέιζερ και ενέργειας για επαγγελματίες παγκοσμίως. Η εταιρεία ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την εμπορία πλατφορμών προϊόντων με βάση το φως και την ενέργεια για την παροχή αισθητικών θεραπειών στους ασθενείς. Η εταιρεία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει συστήματα, αναλώσιμα και προϊόντα περιποίησης δέρματος. Η εταιρεία έχει διαφοροποιημένη γεωγραφική παρουσία στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ασία, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Προσφέρει εύχρηστα προϊόντα που επιτρέπουν στους γιατρούς και άλλους ασκούμενους να εκτελούν ασφαλείς και αποτελεσματικές αισθητικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας για το περίγραμμα του σώματος, την ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος, την αφαίρεση τατουάζ, την αφαίρεση καλοήθων βλαβών, αγγειακών παθήσεων, αφαίρεσης μύκητα των μαλλιών και νυχιών.

Μερικές από τις κύριες θυγατρικές των εταιρειών είναι οι CUTERA France, CUTERA GmbH (Ελβετία), CUTERA Pty. Limited (Αυστραλία), CUTERA SPRL (Βέλγιο), CUTERA GmbH (Γερμανία), CUTERA Japan, CUTERA Spain & Portugal και CUTERA Medical Ltd (ΗΒ).

Cynosure Inc.

Ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., η Cynosure Inc. αναπτύσσει και εμπορεύεται συστήματα αισθητικής και ιατρικής θεραπείας με ενέργεια που χρησιμοποιούνται από τους ιατρούς και τους ιδιοκτήτες αισθητικών επιχειρήσεων για να προσφέρουν τις τελευταίες νέες θεραπείες στους ασθενείς. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών για ποικιλία αισθητικών θεραπειών, όπως αποτρίχωση, αναζωογόνηση του δέρματος, μείωση ουλών, γυναικολογική υγεία και περίγραμμα σώματος, μεταξύ άλλων. Η εταιρεία έγινε πλήρως θυγατρική της Hologic, Inc. μετά την εξαγορά της το 2017. Η Hologic, Inc. εμπορεύεται τα προϊόντα της Cynosure Inc. μέσω του επιχειρηματικού τομέα της Ιατρικής Αισθητικής. Η εταιρεία έχει ευρεία γεωγραφική παρουσία στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη και στην Ασία-Ειρηνικό.

El.En. S.p.A.

Ιδρύθηκε το 1981 και εδρεύει στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Ελ. Ε.Ν. Η S.p.A. είναι παγκόσμιος παίκτης στον κόσμο των λέιζερ. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή, διανομή και πώληση συστημάτων λέιζερ. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παράγει προηγμένες βιομηχανικές, ιατρικές και συντηρητικές λύσεις λέιζερ. El.En. Η S.p.A. ελέγχει τον όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις λύσεις συστήματος λέιζερ. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω δύο μεγάλων επιχειρηματικών τομέων, δηλαδή, της ιατρικής και της βιομηχανίας. Η εταιρεία προσφέρει όλα τα προϊόντα ιατρικής αισθητικής μέσω του τομέα της ιατρικής.

Η εταιρεία έχει διαφοροποιημένη γεωγραφική παρουσία σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει καθιερώσει το γεωγραφικό της αποτύπωμα στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Quanta και η Deka είναι οι δύο μεγάλες εταιρείες του ομίλου στην αγορά ιατρικής αισθητικής. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα και τις λύσεις της μέσω των θυγατρικών της που υπάρχουν παγκοσμίως. Μερικές από τις κύριες θυγατρικές είναι οι DEKA MELA S.r.l (Ιταλία), DEKA Japan Co., DEKA S.a.r.l (Γαλλία), Quanta System S.p.A (Ιταλία), DEKA Medical Inc. (US) και Quanta Aesthetic Lasers USA LLC.

Fotona D.O.O

Η Fotona D.O.O ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Λιουμπλιάνα, Σολβενία και Τέξας στις Η.Π.Α. Η εταιρεία παρέχει ποικίλη γκάμα ιατρικών αισθητικών προϊόντων για διάφορες εφαρμογές, όπως λέιζερ σώματος και σύσφιξη του δέρματος. Αναθεώρηση ακμής, ονυχομυκητίαση, μόνιμη αποτρίχωση, βλάβη αναθεώρηση ουλής, απολέπιση του δέρματος, αφαίρεση τατουάζ και αγγειακές αλλοιώσεις μεταξύ άλλων. Η εταιρεία έχει ευρεία γεωγραφική παρουσία με το ισχυρό δίκτυο διανομής της σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία κατασκευάζει προηγμένα συστήματα αισθητικής λέιζερ πολλαπλών εφαρμογών και το Q-switched single-pulse energy για την ιατρική αισθητική αγορά.

Galderma Laboratories, L.P.

Ιδρύθηκε το 1981 και εδρεύει στο Τέξας των ΗΠΑ, Galderma Laboratories, L.P. είναι μέρος της Nestlé που ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη, κατασκευή, πώληση και διανομή διαφόρων ιατρικών αισθητικών λύσεων.Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και καταναλωτικών σημάτων υγείας του δέρματος μέσω τριών επιχειρηματικών τομέων. Δηλαδή, Συνταγογραφούμενα, Αισθητική και για καταναλωτές. Η εταιρεία παρέχει καινοτόμες επιστημονικές λύσεις και προϊόντα αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και καταναλωτές. Η εταιρεία διαθέτει 6 μονάδες παραγωγής σε όλο τον κόσμο στη Γερμανία, τον Καναδά, τη Σουηδία, τη Βραζιλία, τη Γαλλία και την Κίνα. Οι προσφορές ιατρικών αισθητικών προϊόντων της εταιρείας διανέμονται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Mentor Worldwide LLC

Η Mentor Worldwide LLC ιδρύθηκε το 1969 και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Είναι κατασκευαστής και προμηθευτής ιατρικών λύσεων που χρησιμοποιούνται για αισθητικούς σκοπούς. Η εταιρεία αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διάφορα καινοτόμα προϊόντα επιστημονικής και κλινικής βάσης που χρησιμοποιούνται στην αγορά ιατρικής αισθητικής. Η εταιρεία παρέχει κυρίως αισθητικές λύσεις που χρησιμοποιούνται για την αύξηση του μαστού και την αναθεώρηση του μαστού. Τα εμφυτεύματα μαστού MENTOR MemoryGel, εμφυτεύματα μαστού MENTOR MemoryShape και εμφυτεύματα στήθους γεμάτα αλατούχο διάλυμα MENTOR είναι τα κύρια επώνυμα προϊόντα που κατασκευάζονται από την εταιρεία και διανέμονται σε όλο τον κόσμο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών.Η εταιρεία διαθέτει μονάδες έρευνας και ανάπτυξης στις ΗΠΑ και τις Κάτω Χώρες. Η Mentor είναι μία από τις μεγαλύτερες θυγατρικές της Johnson & Johnson Services, Inc. (Η.Π.Α.).

Merz Aesthetics

Ιδρύθηκε το 1908 και εδρεύει στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της με καινοτόμα και αξιόπιστα αισθητικά προϊόντα. Η εταιρεία με τις μοναδικές και ισορροπημένες προσφορές προϊόντων της προσφέρει εξατομικευμένα και φυσικά αποτελέσματα στους πελάτες της. Οι προσφορές προϊόντων της εταιρείας για αισθητική περιλαμβάνουν νευροτοξίνη αλλαντίασης, δερματικά πληρωτικά, συσκευή σύσφιξης και ανύψωσης του δέρματος και μια επαναστατική θεραπεία της κυτταρίτιδας μεταξύ άλλων. Η εταιρεία έχει τη διαφοροποιημένη γεωγραφική της παρουσία στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.


πηγή https://meticulousblog.org/

Discover more from FROND Media®

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top