7 συμβουλές διακόσμησης για ένα πιο δημιουργικό, πολύχρωμο σπίτι, σύμφωνα με το Novogratz

Το στυλ τους είναι ο τέλειος συνδυασμός παλαιού και νέου, εκλεπτυσμένου και περίεργου, τολμηρού και πολύχρωμου. Κυκλοφόρησαν το τέταρτο βιβλίο τους, «Novogratz Design Fix: Chic and Stylish Tips for Every Decorating Scenario».

Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας συμβουλές διακόσμησης για το σπίτι

Γίνετε δημιουργικοί και διακοσμητικοί αποθηκεύοντας

Μέχρι τώρα, έχετε συνηθίσει να κρεμάτε τα καπέλα, τα κασκόλ και τα κοσμήματά σας σε έναν τοίχο. Πως θα σας φαινόταν ένα vintage κηροπήγιο ως σημείο οργάνωσης των πάντων; Αυτό έκανε το The Novogratz σε ένα μπάνιο στο τελευταίο σπίτι του στο Λος Άντζελες, τυλίγοντας ένα ψηλό, παλιό ορείχαλκο κηροπήγιο με κολιέ. Αν βρεις ένα κομμάτι που έχει αρκετά «χέρια» και σε μια σχετικά συμπαγή βάση, Θα μπορούσε να διακοσμεί άντι για ένα παραδοσιακό ράφι παλτών στην είσοδο του σπιτιού μας.

Επιλέξτε ευέλικτα έπιπλα για το σαλόνι σας

Photo by Pixabay on Pexels.com

Για πιο μεγάλη ευελιξία στο καθιστικό σας, σκεφτείτε κάτι που αναπροσαρμόζεται, όπως φαίνεται στην εικόνα. Επιλέξτε έπιπλα καθιστικού που μπορούν να αναδιαμορφωθούν ή να προστεθούν ξεχωριστά. Αυτό θα βοηθήσει τον χώρο σας να εξελιχθεί καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν.Επιπλέον, μπορείτε πάντα να μετακινήσετε πολύ μικρότερα κομμάτια σε άλλο σημείο στο σπίτι σας.

Δοκιμάστε έναν πολυέλαιο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας σας ή την τραπεζαρία σας

Ναι, χρειάζεστε καλό φωτισμό στην κουζίνα.Αυτή είναι σίγουρα μια εξαιρετική, λειτουργική λύση, αλλά αν θέλετε ξεχωρίσετε, γιατί να μην βρείτε έναν μεγάλο, μοντέρνο πολυέλαιο; Αυτό έκανε το The Novogratz στην πρώην κουζίνα της Νέας Υόρκης και αυτή η απροσδόκητη σχεδιαστική κίνηση είχε τόσο μεγάλο διακοσμητικό αντίκτυπο. Παρείχε ακόμη άφθονο φως για προετοιμασία γευμάτων, αλλά δεν φάνηκε οπτικά βαρύ για το χώρο. Δοκιμάστε πολυελαίους πιο συχνά σε τραπεζαρίες ή πάνω από τραπεζάκια, αυτή η αλλαγή στην τοποθέτηση μετατρέπει πραγματικά αυτό το σημείο σε ένα ενδιαφέρον σημείο εστίασης.

Εμπνευστείτε από την διακόσμηση των ξενοδοχείων

Δεν μιλάμε για πράγματα – απλά διακοσμώντας τις ιδέες! Σε ένα πρόγραμμα ενοικίασης στο οποίο εργάστηκε το Novogratz, εμπνεύστηκαν από τους σχεδιαστές φιλοξενίας Kit και Tim Kemp, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Μερικές φορές το καλύτερο κρεβάτι είναι απλό και λευκό. Όχι μόνο είναι πρακτικό, το λευκό κρεβάτι σε στιλ ξενοδοχείου σας επιτρέπει επίσης να συνδιάσετε με σχέδια και έντονα κεφαλάρια. Για το τελευταίο είναι και γνωστοί οι Kemps στο χώρο τους.

Διακοσμήστε με το περιβάλλον του χώρου σας

Εάν έχετε τόνους φυσικού φωτός από τα παράθυρα, μην φοβάστε να σκοτεινιάσετε με ντουλάπια, τοίχους, ράφια και δάπεδα στην κουζίνα ή με άλλο τρόπο. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε ισορροπία τονίζοντας αυτές τις δυνατότητες με ελαφρύτερα, φωτεινότερα αξεσουάρ και έπιπλα, όπως συμβαίνει με τα διαυγή γυάλινα σκεύη στον χώρο μαγειρικής. Τα γυμνά παράθυρα είναι κάτι περισσότερο από εντάξει, ειδικά αν αγαπάτε την θέα σας και θέλετε να αφήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο φως του ήλιου. Απλά φροντίστε να προσθέσετε μοντέρνα στόρια στα τζάμια σας, εάν αυτό σας απασχολεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Οι επιφάνειες μπορούν να φέρουν ζεστασιά σε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία

Θα είστε αρκετά τυχεροί αν έχετε ένα ανοιχτό χώρο με πολλά ευάερα γυάλινα χαρακτηριστικά. Μερικές φορές η πρόκληση διακόσμησης που αντιμετωπίζετε είναι περισσότερο να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται ζεστός και άνετος. Η απάντηση του Novogratz είναι  layers, layers και περισσότερα layers. Ακόμη, η προσθήκη κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τέχνης και βιβλίων θα συμβάλλει πάντα στο να κάνει έναν χώρο να είναι πιο ζεστός.

Εξετάστε το ενδεχόμενο προσαρμογής ραφιών για τα βιβλία σας

Για τα πολύτιμα βιβλία σας, μια προσαρμοσμένη λύση αποθήκευσης είναι να κάνει τα βιβλία το κύριο χαρακτηριστικό, γι’αυτό τα λευκά ή ουδέτερα ράφια είναι μια εξαιρετική επιλογή και να αφήσετε τη συλλογή σας να λάμψει. Ομαδοποιήστε βιβλία κατά μέγεθος ή χρώμα. Για οπτική ποικιλία και μια επιπλέον δόση της προσωπικότητας σας, μην διστάσετε να ενσωματώσετε κάποια φυτά και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα όπως φιγούρες, φωτογραφίες, έργα τέχνης και άλλα αναμνηστικά.

πηγή apartment therapy

Πείτε μας την γνώμη σας