Γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες SEO

Στόχος μας είναι η κατάταξη του ιστοτόπου σας, στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου

Επιλέγοντας έναν συνεργάτη SEO

Μεγάλες ή μικρές, οι επιχειρήσεις που κερδίζουν στην αναζήτηση (Google, Yahoo, Opera κτλ) αποκομίζουν τεράστια οφέλη. Ωστόσο, παρόλο που το SEO είναι τεχνικό, χρειάζεται χρόνος για να δείξει αποτελέσματα (όποιος σας πει το αντίθετο, αποφεύγει την αλήθεια).
Θα πρέπει να αποδώδετε την εμπιστοσύνη σας σε έναν συνεργάτη SEO.

Επικεντρωθείτε στους ανθρώπους

Ένα ποιοτικό Digital Agency SEO, φυσικά δημιουργεί με τεχνικά μέσα, αλλά οι άνθρωποι και όχι τα ρομπότ, συνεργάζονται μαζί σας. Η ομάδα μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης πρέπει να ενδιαφέρεται για την εμπειρία των πελατών της.

Προσαρμοζόμαστε αρμονικά με τις αλλαγές

Το SEO αλλάζει γρήγορα. Υπάρχουν νέες προκλήσεις συνεχώς, από αλλαγές αλγορίθμων έως εντελώς νέες τεχνολογικά πρακτικές. Ένα agency που δεν αλλάζει την προσέγγισή του είναι απελπιστικά χωρίς επαφή με την πραγματικότητα. Μια ποιοτική εταιρεία SEO εξελίσσεται πάντα.

Σαφής επικοινωνία

Ο αλγόριθμος της Google είναι περίπλοκος. Οι αποφάσεις για την SEO συχνά περιλαμβάνουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Επομένως, είναι σημαντικό ο συνεργάτης σας SEO να μπορεί να εξηγήσει με σαφήνεια και διαφάνεια τις προτάσεις του για την βελτιστοποίηση του ιστοτόπου σας.

Η διαδικασία της SEO μας

Γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες SEO
Το SEO εξελίσσεται πάντα, αλλά έχουμε μια καθιερωμένη προσέγγιση την οποία προσαρμόζουμε με τις δικές σας ανάγκες και στόχους

Γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες SEO

Τεχνική βελτιστοποίηση

Αν δημιουργήσουμε τον ιστότοπό σας, διασφαλίζουμε ότι τεχνικά η SEO θα είναι ενσωματωμένη σε όλη την διαδικασία – έλεγχος των wireframes και mockups, ανακατευθύνσεις και άλλες βελτιστοποιήσεις που χρειάζεται ένας ποιοτικός ιστότοπος.
Εάν συνεργαζόμαστε μαζί σας μακροπρόθεσμα, θα κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις SEO, από τεχνικές τροποποιήσεις, βελτιστοποιήσεις και νέες σελίδες που θέλετε να προσθέσετε.

Έλεγχος SEO

Εάν συνεργαστούμε μαζί σας για πρώτη φορά, ξεκινάμε αξιολογώντας το τρέχον προφίλ του ιστότοπου σας. Εξετάζουμε μετρήσεις όπως την κατάταξη λέξεωνκλειδιών και την οργανική επισκεψιμότητα, θέτοντας μια βάση για τη μέτρηση της απόδοσης σε όλες τις μηχανές αναζήτησης στο διαδύκτιο.
Ο περιεκτικός μας κώδικας διεύθυνσης ελέγχων, η δομή του ιστότοπου και της σελίδας, το περιεχόμενο και το προφίλ, backlink, προσδιορίζουν ευκαιρίες και καθορίζουν ένα σχέδιο για την συνεχή μελλοντική μας συνεργασία.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Η έρευνα με λέξεις-κλειδιά μας δίνει ανεκτίμητα δεδομένα σχετικά με τους συγκεκριμένους όρους που χρησιμοποιούν οι χρήστες στην αναζήτηση και τον όγκο των αναζητήσεων για αυτούς τους όρους.
Εξίσου σημαντικό, η έρευνα λέξεων-κλειδιών μάς βοηθά να κατανοήσουμε την υποκείμενη πρόθεση αναζήτησης των χρηστών.

Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι αναζητούν γενικές πληροφορίες, κάνουν έρευνα για ένα προϊόν ή είναι έτοιμοι να αγοράσουν; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις μας βοηθά να διαμορφώσουμε περιεχόμενο για το μέγιστο αποτέλεσμα εμφάνισης της υπηρεσίας σας ή του προϊόντος, στους ανθρώπους που έχουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να το αναζητήσουν.

Στρατηγική SEO

Είναι υπέροχο να ανακαλύπτετε διορθώσεις που μπορούν να σας δώσουν μια σημαντική αύξηση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης, αλλά η πραγματική μας αξία προέρχεται από το να είμαστε οργανικοί συνεργάτες ψηφιακού μάρκετινγκ.


Η στρατηγική SEO μας μπορεί να αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ ή μιας προσπάθειας για συγκεκριμένα κανάλια (ανάλογα με τις ανάγκες σας). Η στρατηγική θα καθορίσει το στάδιο, καλύπτοντας τις τακτικές που θα εφαρμόσουμε και τα σημεία αναφοράς που θα βοηθήσουν στη μέτρηση της επιτυχίας.

Οργανικό μάρκετινγκ

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει πλέον μια ξεκάθαρη γραμμή μεταξύ αναζήτησης και οργανικού μάρκετινγκ. Μπορείτε να το βρείτε μέσω της αναζήτησης, από κοινωνικά μέσα, κριτικές πελατών, ιστότοπους για τους οποίους γίνετε κουβέντα και διαμοιρασμός πληροφοριών.


Ως αποτέλεσμα, η ομάδα σας μπορεί να διαθέτει έναν κατάλογο οργανικών ταλέντων μάρκετινγκ που να καλύπτει περιεχόμενο, influencer και ψηφιακό PR. Ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση στην παρουσία αναζήτησης, αναζητούμε ευκαιρίες για να ενισχύσουμε την επωνυμία σας.

Μέτρηση & Αναφορά

Αναφέρουμε τακτικάσυνήθως μηνιαία – για όσα έχουμε επιτύχει. Δεν κρύβουμε το γεγονός ότι το SEO χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει, αλλά με τα εργαλεία μετρήσεων που διαθέτουμε τις συνεχείς βελτιώσεις και τα αποτελέσματα που θα δείχνουν την ανάπτυξη της επωνυμίας σας, θα έχουν μετρήσιμο αντίκτυπο στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Για τις υπηρεσίες SEO

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες SEO